Terapiforløb

På denne side kan du læse om hvad terapiforløb hos mig indbefatter og hvad jeg kan hjælpe med.

Du kan også se priser og link til booking i bunden af siden. 

Gå til:   

Terapiforløb hos mig

Vidste du, at som pilot, så styrer man ikke retningen på flyet, men i stedet retter man det ind, når maskinen er ude af kurs? Grunden til at vi ikke “bare” selv ændrer vores adfærd og mønstre handler ofte om, at vi ikke selv ser at vi er ude af kurs.

Oplever du at gøre ting du fortryder, hvor du bare ved bedre, men alligevel havner i en selvdestruktiv handling? Oplever du tvivl om, hvad du har brug for eller føler, og får svært ved at træffe meningsfulde beslutninger for dit liv? Måske du genkender at blive angrebet af selvkritik, når du har brug for at være kærlig ved dig selv?

Min opgave som psykolog er at støtte og udfordre dig til at drage omsorg for dig selv, så du kan blive en kærlig kraft i dit eget liv og blive fri for skadelige mønstre.

Kort sagt, tilstræber jeg mig at hjælpe dig til at holde kursen i den retning du ønsker.

Varigheden af dit forløb vil selvfølgelig afhænge af, hvad du har brug for. Det giver sjældent mening at have et maximum af samtaler, på forhånd. Forandring kan være svær at forudse. Til gengæld så vil jeg tjekke ind med dig undervejs, for at sikre, at vi er på rette spor.

Varigheden af dit forløb vil selvfølgelig afhænge af, hvad du har brug for. Det giver sjældent mening at have et maximum af samtaler, på forhånd. Forandring kan være svær at forudse. Til gengæld så vil jeg tjekke ind med dig undervejs, for at sikre, at vi er på rette spor.

Et terapiforløb kan fx handle om…

Identitet

Hvem vi er og hvem vi tror vi bør være, hænger ikke altid sammen. Når vi standser op og forholder os til vores følelser, kan vi komme nærmere de afkroge af vores identitet, som vi ønsker at undersøge. Måske du oplever ikke at vide hvem du er eller hvem du ønsker at være? 

Jeg har specifik erfaring med spørgsmål om køn og identitet.

Minoritetsstress

Denne form for stress hænger sammen med at være minoritets-person, og opleve sin anderledes-hed på belastende måder. Måske du oplever diskrimination eller ubehag – sammen med andre eller alene? Jeg gør hvad jeg kan for ikke at tilføje til denne stress, og vi kan sammen finde ud af hvordan du bedst støttes i din problemstilling.

Angst og depression

Angst er en frygtreaktion der kan forhindre os i de ting vi ønsker os. Det er ikke udelukkende en diagnose, men en tilstand, der kan hæmme os i at mærke følelser og træffe meningsfulde beslutninger. På lang sigt kan vi blive deprimerede og fastlåste i vores liv, ude af stand til at se os ud af vores symptomer. Sammen kigger vi på, hvad din angst vil dig, og hvad der gemmer sig under den.

Tvivl?

Tvivl kan være sundt i de rette doser og kontekster, men nogle gange er problemet, at man ikke ved hvad problemet er. Man ved bare, at man lider af (måske livslange) symptomer og måske har mistet håbet for at finde kilden til dem og få det bedre. Vi skyr ikke fra tvivlen, men i stedet anser vi det, som en blokering, som du ønsker hjælp til. Vi skal alle starte et sted. 

Jeg har en specialiseret baggrund med køn, seksualitet og normkritik, og desuden benytter jeg primært den terapeutiske metode ISTDP.

Dette kan du læse mere om her:

Priser

Den første samtale vil være en dobbeltsession (120 min.) da jeg vil sikre mig, at vi har god tid til at komme ind på det, du ønsker min hjælp til (bemærk at prisen derfor også er for 2 enkeltsessioner).

Betaling foregår via enten MobilePay til MyShop nr.: 867936 eller netbanksoverførsel til reg. nr. 6180 og kontonr. 0015180226.

Du får selvfølgelig en faktura, hvis du ønsker det.

Indtil videre kan man desværre ikke få tilskud fra sygesikringen hos mig.

Individuel terapi

Priserne for enkelte samtaler er således:

Individuel samtale (60 min.): 950 kr.

Individuel samtale (90 min.): 1350 kr.

Hvis det ønskes er det muligt at særaftale længere tid.

Klippekort

Jeg tilbyder også rabat på klippekort til flere samtaler, hvis det ønskes.

6 individuelle samtaler (60 min.): 5200 kr.
(du sparer 500 kr.)

6 individuelle samtaler (90 min.): 7200 kr.
(du sparer 900 kr.)