LGBT+ og erhverv

Det kan være en fordel på flere måder, at huske på minoriteter og LGBT+ i relation til erhverv. 

LGBT+ kan nemlig både ses som et emne internt på arbejdspladsen, hvor vi taler at skabe trivsel og nyskabende medarbejdere. Eller eksternt, hvor vi taler ind i LGBT+ som kundekreds og gaven ved diversitet – for nye idéer hænger jo sammen med andre perspektiver på verden. 

Der kan altså vindes på både den sociale og økonomiske bundlinje.

Sammen kan vi sparre om hvordan I skaber en socialt bæredygtig arbejdsplads, hvor medarbejdere kan trives og have de bedste vilkår for at skabe vækst og innovation.

psykolog i aarhus

Undervisning i køn og seksualitet

Jeg underviser i normer, normkritik og særligt med fokus på normer for køn, seksualitet og LGBT+. Jeg skræddersyer undervisningen så det passer til målgruppen og jeres ønsker til formatet.

Ønsker du en tema-aften med 45 min. skarpt oplæg om køn med Q&A? Ønsker du et kursus i at håndtere seksuelle- og kønsrelaterede minoritetspersoner? Eller måske en workshop omkring, hvordan man passer på sig selv under social forandring – enten på arbejdspladsen eller i samfundet generelt set?

Jeg tilstræber mig et empatisk ståsted, hvor vi alle kan kradse os i håret og være forvirrede sammen.

Hvis du er nysgerrig på hvilke undervisningspakker jeg tilbyder, så kan du læse mere her.

Supervision med en psykolog

Hvis du er i berøring med minoriteter i dit faglige virke har du måske oplevet at ramme en mur eller mangle konkret viden. Måske du står midt i en mellemmenneskelig konflikt, som du ikke kan se dig ud af? Måske du har brug for at dele dine refleksioner i et tryggere rum, så du kan gro og vokse i din faglighed? Det kan også være rart at have en supervisor, der selv kender til at være minoritetsperson.

Jeg tilbyder supervision uanset faggruppe og branche. Hvis du gerne vil vide mere om, hvad normkritisk supervision hos mig kan indeholde, så kan du læse mere her.

LGBT+ og erhverv