Kontakt & Praktisk

Her finder du praktisk information som booking, retningslinjer for forløbet, afbudsregler, hvor du finder klinikken og min kontaktinformation.

Mail

psykologtianstephansen@protonmail.com

Tlf.

60 56 92 41

Booking af samtale

Vil du gerne booke en samtale hos mig kan du kontakte mig på både email psykologtianstephansen@protonmail.com og tlf. 60 56 92 41.

Det er meget tænkeligt at jeg ikke kan tage telefonen idet du ringer, men læg en besked med dit navn og telefonnummer – så vender jeg tilbage så snart jeg kan.

Åbningstider er 9-16.

Afbud

Sker afmeldingen indenfor 24 timer før vores samtalen, trækkes der fuld betaling for aftalen. Afbud kan ske på både sms og mail.

På denne måde kan din tid nå at blive tilbudt en anden.

Kommunikation under forløbet

Dit liv går nogle gange stærkt og det kan være tricky at finde en ny tid til samtale. Derfor har jeg en aftale med mine klienter om, at hvis der går 1 uge uden jeg hører fra dig, så kontakter jeg dig for at tjekke om du gerne vil have en ny aftale. Hvis jeg ikke har hørt fra dig inden for yderligere 1 uge, så antager jeg, at du ikke ønsker en ny samtale, forløbet afsluttes, og du vil ikke kunne få tildelt fortrinsret til en ny aftale.

Du er dog altid velkommen til at kontakte mig igen i fremtiden, skulle du ønske det.

Venteliste

Hvis jeg ikke har mulighed for at starte et forløb op med dig på nuværende tidspunkt, så kan du efterspørge at komme på ventelisten.

Jeg kan desværre ikke forudsige, hvornår der åbner sig nye pladser, og alt efter hvor akut din henvendelse er, skal du føle dig velkommen til at finde en anden behandler i mellemtiden. Du forbliver på ventelisten, medmindre jeg hører andet fra dig.

Når jeg når til dig på listen, så kontakter jeg dig på mail, hvorefter du har 2 dage til at besvare om du fortsat ønsker pladsen eller ej. Hører jeg ikke tilbage efter tidsfristen på 2 dage, går tilbuddet til den næste i rækken.

For at kunne skrive dig på ventelisten, så vil jeg gerne have nogle enkelte oplysninger fra dig:

Navn og pronominer (hvilke kan ændres igen, skulle det blive relevant).

Emailadresse du vil kontaktes på (og som du tjekker ofte).

Spørgsmål?

Er du i tvivl om det mindste, så kontakt mig endelig. Hvis jeg ikke svarer telefonen, så læg en besked, og jeg ringer tilbage så snart jeg kan.

Her finder du klinikken

Mejlgade 46B, 2. sal

8000 Aarhus C

Du skal blot ind af indgangen til Mejlgade 46 og videre til næste port, hvor du finder hoveddøren. Denne er markeret nedenfor med en grøn stjerne.

kontakt psykolog tian stephansen