Psykolog med speciale i kønsidentitet og seksualitet

Hej. Jeg hedder Tian.

Leder du efter en psykolog du er på bølgelængde med?

Eller en LGBT+ venlig psykolog i Aarhus?

Jeg er psykolog med speciale i kønsidentitet og seksualitet, samt minoritetsstress. Jeg har en bred viden om normkritik og LGBT+ problematikker, men har gjort mit ypperste for ligeså at tilegne mig viden omkring ableisme, racisme og de andre -ismer, der har konsekvenser for hvordan vi oplever os selv og vores plads i verden.

For de fleste af os er det tillidsskabende at sidde overfor en psykolog, der indgående kender til problemstillingen man kommer med. Et rum kan nemlig blive tryggere med denne vished, men det er sjældent nok til at vide på forhånd, om man vil *klikke* med psykologen. 

Det kan derfor være rart at vide mere om psykologen inden man tager kontakt.

Her kan du læse mere om mig, mens du overvejer om jeg er den rette terapeut for dig. 

normkritisk psykolog i aarhus
LGBT+ og erhverv

Hvad er vigtigst ift. at vælge psykolog?

Langt de fleste af os er nervøse ved tanken om at møde psykologen første gang. Alle mulige tanker kan dukke op. Forestillinger om hvad psykologen synes om os, om de kan hjælpe os og måske hvem de er udenfor samtalerne. 

Faktisk peger studier på, at terapi er mest virksomt, hvis man har en god forbindelse til sin terapeut. Det kan godt være tricky at slå helt fast, hvad en sådan god forbindelse indbefatter. Kun du kan vurdere om du vil lade psykologen komme tæt på, for at hjælpe dig. Det handler altså bl.a. om, at du har lyst til at åbne op for din terapeut, så I sammen kan hjælpe dig. 

Dette kan nogle gange betyde, at man skal møde psykologen før man ved om det er den rette. En opstartssamtale hos mig er derfor altid uforpligtende.

 Sidder du stadig tilbage med spørgsmål, så føl dig velkommen til at kontakte mig.