Find LGBT+ psykolog

Hvorfor vælge en LGBT+ psykolog?

Det er en psykologs opgave at være åben og hjælpsom for dig, uanset om de genkender din levede oplevelse eller ej. For nogle af os er det dog lettere at komme afsted til psykolog, hvis vi i forvejen ikke skal bruge vores tid på at forklare hvad LGBT+ er og hvilke udfordringer der kan følge med. Det betyder terapien hurtigere kan komme til kernen af dine udfordringer.

Jeg skilter tydeligt med at være LGBT+ psykolog. Det er fordi mange af os ønsker en psykolog der genkender vores oplevelse. Dette hvad end det kommer op i samtalerne eller ej. Jeg vil gerne kunne findes af dig, der ønsker min hjælp. Også selvom terapien ikke kommer til at omhandle hverken køn eller seksualitet.

Du kan vælge en LGBT+ psykolog, uanset hvem du er eller hvad du ønsker at arbejde med. Bonussen er, at du vil vide, at jeg i forvejen har specialiseret mig i LGBT+ og normkritik, for at skabe så inkluderende et rum som muligt.

mere om lgbt+
normkritisk terapi

Andre overvejelser i dit valg af psykolog…

Der kan være mange ting der spiller ind – fx geografi, økonomi, problemstillingerne psykologen har kendskab til m.m. Det kan føles som en jungle at finde rundt i. Faktisk også som lidt af et sats, når man booker den første samtale. Det er også først når vi møder hinanden, at du kan få den bedste fornemmelse af, om jeg er den rette psykolog for dig.

En stor del af terapien handler faktisk om en god relation til din terapeut. For langt de fleste, kan det være lidt sært at sidde overfor en person og dele personlige dele af sit liv – særligt når psykologen ikke rigtig taler om sig selv.

For at terapien er brugbar for dig er det din tid.

Det kan dog være rart at vide lidt om sin psykolog på forhånd, så du har en idé om, hvem du sidder overfor.

Du kan læse mere om mig her.